Go to section: Culture
21 october 2016, 12:20 Culture views 4403
Sala cu Orgă își închide ușile de la începutul lunii viitoare
21 october 2016, 12:20 Culture views 4403

Sala cu Orgă își închide ușile de la începutul lunii viitoare

Începînd cu data de 1 noiembrie, Sala cu Orgă din centrul capitale își închide ușile pentru spectatori. Instituția își va sista activitatea în perioada rece a anului din cauza lucrările de reparație a clădirii.

Potrivit Radio Moldova Actualități, formațiile și soliștii care obișnuiesc să concerteze în incinta Sălii cu Orgă nu vor înceta să activeze. Aceștia vor continua să prezinte concerte, însă o vor face în incinta Muzeului Național de Artă al Moldovei, dar și la Teatrul Național „Mihai Eminescu.

Amintim că Sala cu Orgă se află în reparație, iar directoarea instituției susție că pînă la sfîrșitul acestui an lucrările de reparație vor lua sfîrșit. Revonavrea edificiului este făcută datorită grantului de un milion de euro pferit de către Guvernul României în anul 2014.

Source: zugo.md

Keywords:

Sala cu Orgă , reparatie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1432
Populația:
1854 locuitori

Nişcani este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Nişcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Călărași și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1854 de oameni. Satul Nișcani a fost menționat documentar în anul 1432.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.