Go to section: Cuisine
28 march 2013, 13:04 Cuisine views 6345
28 march 2013, 13:04 Cuisine views 6345

Moldoveanca Ana Rotaru va concura pentru premiul mare la MasterChef

Moldoveanca Ana Rotaru a trecut de două probe eliminatorii și a ajuns printre 24 cei mai buni care vor concura pentru premiul mare. Decizia juriului nu a fost la fel de binevoitoare pentru Marcela Ghiță care a fost nevoită să părăsească concursul, transmite UNIMEDIA.

În prima probă eliminatorie concurenții au trebuit să curețe crapi vii, pe care apoi sa-i transforme în file de pește. În urma acestei probe, doar 48 de concurenți au mers mai departe.

În a doua probă concurenții urmau să facă din cartof o vedetă. Cei mai mulți au preparat din cartofi diferite supe cremă. Cele mai ciudate rețete au fost: cartofi la cuptor, cartofi cu cremă de căpșuni și cheesecake de cartofi.

Ana Rotaru a pregătit biluțe din piure de cartofi cu ficăței de pui și sos de roșii, iar Marcela Ghiță cartofi umpluți cu piure de cartof mov, cartofi umpluți cu ciuperci și bacon și cartofi umpluți cu somon.

După proba cartofului au rămas doar 24 de concurenți care au avut privilegiul să intre în bucătăria MasterChef, printre care și moldoveanca Ana Rotaru. Marcela Ghiță a fost nevoită să părăsească concursul.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
1602 locuitori

Borceag este un sat şi comună din raionul Cahul. Borceag este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cahul și la 137 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1602 oameni. Borceag a fost menționat documentar în anul 1770.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.