Go to section: Cinema
06 march 2016, 12:05 Cinema views 7772
Un serial de Igor Cobîleanski, cumpărat de americani
06 march 2016, 12:05 Cinema views 7772

Un serial de Igor Cobîleanski, cumpărat de americani

Un serial regizat de moldoveanul Igor Cobîleanski a ajuns să cucerească Statele Unite ale Americii. „Umbre", serialul realizat după scriptul australian „Small Time Gangster", a fost achiziționat de rețeaua americană de streaming video „Hulu".

Astfel, cele opt episoade, de cîte 45 de minute fiecare, sînt de acum accesibile gratuit pe una dintre cele mai populare rețele de streaming din SUA, cît și din lume.

Serialul este regizat de Igor Cobîleanski și Bogdan Mirică și redă povestea lui Relu - un om de familie, cu o viață dublă. Privit prin ochii familiei sale, Relu Oncescu pare un taximetrist obișnuit. Nimeni nu bănuiește că el lucrează ca recuperator pentru Căpitanu', un mafiot local. Astfel, protagonistul nimerește într-o poveste criminală pe care nu o mai poate stăpîni.

Igor Cobîleanski s-a născut în orașul Comrat. El a mai regizat pelicula „La limita de jos a cerului", care a ajuns printre cele 80 de filme, dintre care au fost alese nominalizările la Premiul „Oscar" 2015 pentru secțiunea „Cel mai bun film străin".

Reamintim, că mai multe informații despre Istoria cinematografiei moldoveneştiSpeciile şi genurile cinematografieiFilmul televizatCineaştii moldoveniPersonalităţi ale cinematografiei puteţi găsi la compartimentul Cultura al proiectului moldovenii.md

 

Source: ziarulnational.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1435
Populația:
1087 locuitori

Rîşcova este un sat şi comună din raionul Criuleni. Rîşcova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Criuleni și la 34 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1087 de oameni. Satul Rîșcova a fost menționat documentar în anul 1435.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.