Go to section: Nature and tourism
17 february 2014, 15:18 Nature and tourism views 11764
Potențialul turistic al Moldovei, prezentat la o expoziţie în Israel
Photo: trm.md
17 february 2014, 15:18 Nature and tourism views 11764

Potențialul turistic al Moldovei, prezentat la o expoziţie în Israel

Atracţiile turistice ale Republicii Moldova au fost prezentate în cadrul celei de-a XX-a ediţii a Expoziţiei Internaţionale de Turism Mediteranean „IMTM - 2014” ce a avut loc la Tel Aviv, Israel.

În cadrul expoziţiei, ambasadorul Anatol Vangheli a avut un schimb de opinii cu ministrul Turismului Statului Israelul, Uzi Landau, cu privire la oportunitățile de colaborare cu Republica Moldova în domeniul turismului. Oficialul israelian și-a exprimat dorinţa de a vizita țara noastră pe parcursul anului 2014. De menționat că standul Republicii Moldova a fost vizitat și de alte delegații și entități private care au manifestat interes în stabilirea contactelor și cooperarea cu agențiile de turism din Republica Moldova.

Acesta este unul dintre cele mai importante tîrguri anuale profesionale din zona est-mediteraneană care oferă posibilitatea întrunirii specialiştilor din domeniul turismului. „IMTM - 2014” a scos în evidenţă cele mai recente tendinţe ale pieţelor turistice israeliene şi regionale, informează Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel.

Source: trm.md

Keywords:

Moldova , expoziție , turism

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
86 locuitori

Hîrtop este un sat din cadrul comunei Băiuș raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Leova și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 86 de oameni. Satul Hîrtop a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.