Go to section: Nature and tourism
28 june 2016, 09:30 Nature and tourism views 5068
Adaptarea la schimbările climatice, discutată la Chișinău
28 june 2016, 09:30 Nature and tourism views 5068

Adaptarea la schimbările climatice, discutată la Chișinău

Experţi din 28 de ţări se vor întruni la Chişinău pentru a discuta despre adaptarea la schimbările climatice. Aceştia vor participa la un atelier regional de evaluare şi planificare a activităţilor naţionale în domeniul adaptării la schimbările climatice.

În cadrul evenimentului, experţii vor realiza un schimb de experienţă şi bune practici pentru elaborarea unui plan naţional de adaptare la schimbările climatice, transmite IPN.

Pe parcursul a trei zile, 28 iunie-30 iunie, participanţii se vor concentra pe experienţa ţărilor care au început să dezvolte un plan de adaptare pentru a înţelege importanţa şi necesitatea procesului, ţinînd cont de riscurile climatice în planificarea dezvoltării statelor.

Atelierul este organizat de către PNUD Moldova, Agenţia de Cooperare pentru Dezvoltare a Austriei, cu finanţare din partea Ministerului Federal al Agriculturii, Silviculturii, Mediului şi Managementului Apelor al Austriei, împreună cu Oficiul „Schimbarea Climei", Ministerul Mediului.

Source: www.radiochisinau.md

Keywords:

clima , schimbări , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1945
Populația:
253 locuitori

Chirilovca este un sat din cadrul comunei Vinogradovca, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Taraclia și la 157 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 253 de oameni. Satul Chirilovca a fost întemeiat în anul 1945.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.