Go to section: Nature and tourism
03 june 2021, 12:00 Nature and tourism views 3396
România menţine Republica Moldova în lista statelor cu risc epidemiologic ridicat
03 june 2021, 12:00 Nature and tourism views 3396

România menţine Republica Moldova în lista statelor cu risc epidemiologic ridicat

România menţine Republica Moldova în lista statelor cu risc epidemiologic ridicat.

Astfel, moldovenii cu cetăţenie română vor fi obligaţi să stea 14 zile în carantină dacă merg în ţara vecină, iar ceilalţi nu au voie în continuare să intre în România.

Lista ţărilor din "zona galbenă" a fost actualizată vineri seara de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă de la Bucureşti, în baza incidenţei cazurilor de COVID-19 la 100 de mii de locuitori şi include 52 de state. Printre acestea se numără Spania, Italia, Franţa şi Marea Britanie, unde sunt comunităţi numeroase de români, precum şi Statele Unite, Israel şi Bulgaria.

Turcia şi Grecia nu figurează în lista galbenă a României, la fel ca şi Canada, iar Germania rămâne în zona verde. Documentul nu precizează data la care intră în vigoare noua listă a statelor cu risc epidemiologic înalt, însă, cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla luni, 8 martie.

Source: www.publika.md

Keywords:

Romania , turism , calatorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2362 locuitori

Căpriana este un sat şi comună din raionul Străşeni. Căpriana este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Strășeni și la 37 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2362 de oameni. Satul Căpriana a fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.