Go to section: Nature and tourism
22 september 2013, 12:09 Nature and tourism views 8353
22 september 2013, 12:09 Nature and tourism views 8353

Agenţia Turismului urmează să introducă o taxă de promovare a turismului


Foto: moldpres.md

Agenţia Turismului urmează să introducă o taxă de promovare a turismului, care va fi inclusă în costul pachetului de servicii turistice şi va fi achitată din comisionul agenţiilor de turism, informează MOLDPRES.

Potrivit Agenţiei Turismului, taxa de promovare va reprezenta un parteneriat public privat, unde statul împreună cu cetăţenii vor participa la dezvoltarea turismului prin crearea unei mai bune imagini a ţării la nivel internaţional.

Mărimea taxei va constitui 10-30 lei în dependenţă de destinaţia turistică şi nu va fi aplicată persoanelor fizice care traversează hotarul R. Moldova. Banii vor fi gestionaţi de Biroul de Informare şi Promovare Turistică, instituţie publică de stat din subordinea Agenţiei Turismului.

Mijloacele financiare acumulate vor fi utilizate pentru participarea anuală a R. Moldova la minim zece expoziţii internaţionale de turism, editarea materialelor promoţionale, contractarea spaţiilor publicitare la canalele Discovery, CNN, Euronews ş.a.

Keywords:

turism , promovarea , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
65 locuitori

Caraiman este un sat din cadrul comunei Frasin, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Dondușeni și la 215 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 65 de oameni. Satul Caraiman a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.