07 july 2014, 11:49 Moldovan Diaspora views 10533
Istorii de succes ale moldovenilor din Canada
Photo: trm.md
07 july 2014, 11:49 Moldovan Diaspora views 10533

Istorii de succes ale moldovenilor din Canada

Duminică, 6 iulie, diaspora moldovenilor din Canada s-a întrunit în cadrul unui eveniment desfăşurat cu genericul „Voie bună în livadă" - un business-picnic pentru oamenii de afaceri ai comunităţii.

În cadrul manifestării au fost prezentate istoriile de succes a unor întreprinzători originari din Republica Moldova care îşi desfăşoară activitatea în Canada.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de interpreta de muzică populară Lia Lungu din New-York.

Pentru cei mici a fost prevăzută o excursie pe traseele turistice din împrejurimi, iar pentru adulţi – un program cu concursuri de aruncat la ţintă, jocuri de echipă, precum şi alte competiţii sportive.

Organizatorii evenimentului sînt Comunitatea Moldovenilor din Quebec, asociaţia „Koolture Tricolore" şi compania de asigurări Giraco.

Source: trm.md

Keywords:

diaspora , moldovenii , Canada

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1792
Populația:
11473 locuitori

Grigoriopol este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea este situată pe malul stîng al Nistrului la o distanță de 53 km de Chișinău. Conform recensămîntului din 2004 orașul avea o populație de 11 473 locuitori. Orașul Grigoriopol a fost întemeiat în anul 1792.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.