12 august 2015, 10:30 Moldovan Diaspora views 7653
Ambasada vine mai aproape de moldovenii din Ancona
12 august 2015, 10:30 Moldovan Diaspora views 7653

Ambasada vine mai aproape de moldovenii din Ancona

Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană vine mai aproape de moldovenii din provincia Ancona pentru a le presta servicii consulare.

Astfel, pe 19 decembrie, Ambasada va presta servicii consulare în orașul Ancona, între orele 10.00-13.00, la următoarea adresă: via Chiusa, 6 Osimo (Ancona).

Vor fi acordate informații și perfectate următoarele acte: PROCURI, DECLARAŢII, CERTIFICATE, TITLURI DE CALATORIE (PASAPORT ALB), TRADUCEREA ACTELOR DE STARE CIVILĂ (de ex: certificat de naștere, căsătorie, divorț, deces), TRANSCRIEREA ACTELOR DE STARE CIVILĂ ITALIENE (CĂSĂTORII, NAȘTERI ETC.), ACTE PENTRU CONVERSIUNEA PERMISELOR DE CONDUCERE.

Actele vor fi eliberate în aceeași zi.

Atenție! Nu vor fi perfectate: buletine de identitate şi paşapoarte pentru călătorii în străinătate (vor fi acordate informaţii despre procedura perfectării la Ambasadă).

Toți cetățenii RM interesați de prestarea serviciilor consulare în orașul Ancona sunt rugați să transmită un mesaj de confirmare la adresa de email: roma@mfa.md.

Source: stirilocale.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populaţia:
552 locuitori

Slobozia-Horodişte este un sat din cadrul comunei Horodişte, raionul Rezina. Slobozia-Horodişte este situat la o distanţă de 35 km de oraşul Rezina şi la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 552 de oameni. Satul Slobozia-Horodiște a fost menționat documentar în anul 1602.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.