18 december 2015, 16:32 Moldovan Diaspora views 6662
Deplasarea consulului moldovean la Ancona se amînă
18 december 2015, 16:32 Moldovan Diaspora views 6662

Deplasarea consulului moldovean la Ancona se amînă

Din motive tehnice imprevizibile deplasarea la Ancona (Osimo) programată pentru 19 decembrie 2015, se amînă pentru data de 16 ianuarie 2016.

Adresa rămîne neschimbată: Via Chiusa, nr.6, Osimo, (Ancona), între orele 10.00-13.00

Notă: vor fi acordate informaţii şi perfectate următoarele acte: PROCURI, DECLARAŢII, CERTIFICATE, TITLURI DE CALATORIE (PASAPORT ALB), TRADUCEREA ACTELOR DE STARE CIVILĂ (de ex: certificat de naştere, căsătorie, divorţ, deces), TRANSCRIEREA ACTELOR DE STARE CIVILĂ ITALIENE (CĂSĂTORII, NAȘTERI ETC.), ACTE PENTRU CONVERSIUNEA PERMISELOR DE CONDUCERE.

Actele vor fi eliberate în aceeaşi zi.

Nu vor fi perfectate: buletine de identitate şi paşapoarte pentru călătorii în străinătate (vor fi acordate informaţii despre precedura perfectării la Ambasadă).

Cetățenii RM interesați de prestarea serviciilor consulare în or. Ancona sînt rugați să transmită un mesaj de confirmare la adresa de email: roma@mfa.md

Keywords:

Italia , consulat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
4151 locuitori

Cocieri este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cocieri şi Vasilievca. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Dubăsari și la 54 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4151 de locuitori. Satul Cocieri a fost menționat documentar în anul 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.