23 january 2018, 16:53 Moldovan Diaspora views 14470
Hai acasă! Oportunități de muncă și salarii motivante pentru diasporă
23 january 2018, 16:53 Moldovan Diaspora views 14470

Hai acasă! Oportunități de muncă și salarii motivante pentru diasporă

Anul trecut Președinția Republici Moldova a lansat inițiativa de a prezenta numeroase oferte de angajare aici – acasă, celor plecați peste hotare, care ar putea să-i intereseze atît din punctul de vedere al carierei, al modului de lucru, cît și al salariilor motivante.

Pentru a facilita accesul la aceste informații instituția a creat o platformă electronică, care va fi actualizată constant. Ținem să precizăm că pe lîngă informațiile privind disponibilitatea posturilor de muncă vacante primite direct de la întreprinderile cu capital străin, platforma preia și structurează ofertele de muncă de pe mai multe site-uri de angajare, oferind astfel celor interesați posibilitatea de a fi informați privitor la oportunitățile de muncă din țară.

Platforma poate fi accesată la următoarea adresă: www.haiacasa.md. De asemenea, ghidul poate fi găsit pe portalul www.viza.md.

Source: viza.md

Keywords:

diaspora , munca , salarii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
2278 locuitori

Joltai este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Joltai este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 29 km de municipiul Comrat și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 2278 de oameni. Satul Joltai a fost menționat documentar în anul 1806.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.