30 september 2014, 15:07 Moldovan reality views 11372
În Moldova va fi reluată publicitatea la vin
Photo: kmu.dk
30 september 2014, 15:07 Moldovan reality views 11372

În Moldova va fi reluată publicitatea la vin

În Republica Moldova din nou ar putea fi permisă publicitatea la vinuri, informează NOI.md.

Premierul Iurie Leancă a anunțat că Guvernul a examinat practica europeană în domeniu și a desfășurat consultări cu vinificatorii în acest sens, iar în timpul apropiat executivul este dispus să aprobe decizia respectivă.

Iurie Leancă a subliniat că consumul moderat de vin de calitate este benefic. Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vasile Bumacov, a menționat că proiectul care prevede permiterea publicității la vin este elaborat și ar putea fi examinat la una dintre ședințele apropiate ale Guvernului.

Publicitatea la vin a fost interzisă cu scopul de a limita consumul exagerat de alcool și promovarea unui mod de viață sănătos.

Source: www.noi.md

Keywords:

vin , Moldova , publicitatea

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
755 locuitori

Lopățica este un sat și comună din raionul Cahul. Lopățica este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 755 de oameni. Satul Lopățica a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.