22 october 2014, 09:34 Moldovan reality views 7569
Studiu: două treimi dintre moldoveni întîrzie la serviciu
Photo: businesscomputingworld.co.uk
22 october 2014, 09:34 Moldovan reality views 7569

Studiu: două treimi dintre moldoveni întîrzie la serviciu

Aproximativ 70 la sută dintre moldoveni întîrzie la serviciu. Sunt datele unui sondaj online realizat de compania Magenta Consulting. Potrivit studiului, doar 27 la sută dintre participanţii la sondaj au spus că vin la timp la serviciu.

Pe de altă parte, 11 la sută dintre cei chestionaţi au recunoscut că, zilnic, ajung cu întîrziere la muncă. Totodată, un sfert spune că vine mai tîrziu decît ora stabilită o dată sau de două ori pe săptămînă.

Printre motivele invocate de angajaţi sunt defectarea maşinii, traficul intens sau întîmplări neprevăzute în familie. Specialiştii spun că, în aceste condiţii, mulţi dintre moldoveni sunt stresaţi şi constată faptul că angajaţii sunt mai productivi atunci cînd au un program flexibil.

Source: www.publika.md

Keywords:

studiu , moldovenii , munca

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1469
Populația:
2537 locuitori

Cîrpeşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Cîrpeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Cantemir și la 128 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2537 de oameni. Satul Cîrpeşti a fost menționat documentar în anul 1469.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.