26 february 2015, 13:03 Moldovan reality views 8416
Iurie Leancă părăseşte Partidul Liberal Democrat din Moldova
26 february 2015, 13:03 Moldovan reality views 8416

Iurie Leancă părăseşte Partidul Liberal Democrat din Moldova

Fostul premier Iurie Leancă a decis să părăsească rândurile Partidului Liberal Democrat. El a făcut acest anunţ în urmă cu puţin timp în cadrul unui briefing de presă.

Iurie Leancă a declarat că pleacă din postul de vicepreşedinte al PLDM, din fracţiunea parlamentară a PLDM şi din partid. Politicianul rămâne, deocamdată, deputat neafiliat.

Un motiv al plecării, invocat de Iurie Leancă ar fi învestirea unui Guvern minoritar cu votul deputaţilor comunişti. Totodată, el a declarat că în scurt timp va lansa un proiect politic propriu.

Reacţia liderului PLDM nu s-a lăsat aşteptată. La scurt timp, Vlad Filat a anunţat că va susţine un briefing, astăzi, la ora 15:00.

Source: www.publika.md

Keywords:

Iurie Leanca , deputat , partide

Comments

 (1)
  • #1 vik Reply Quote selected
    Уважаю ,поддерживаю решение Лянки.

      Вступлю в первых рядах новой партии.

      Удачи
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
38 locuitori

Fedoseevca este un sat din cadrul comunei Carmanova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Fedoseevca alcătuia 38 de oameni în anul 2006. Satul Fedoseevca a fost înființat în anul 1921.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.