04 june 2015, 16:48 Moldovan reality views 8306
Primarul de Chișinău nemultumit de data alegerilor locale
04 june 2015, 16:48 Moldovan reality views 8306

Primarul de Chișinău nemultumit de data alegerilor locale

Despre aceasta a declarat astăzi primarul general al capitalei la ședința operativă a serviciilor municipale ale primăriei, relatează Actualități.md.

Chirtoacă nu este de acord cu data alegerilor, pentru că coincide cu perioada desfășurării examenelor de bacalaureat, care vor avea loc la 2-19 iunie.

„Rezultă că oamenii care muncesc la BAC vor trebui să se ocupe şi de alegeri", a declarat Chirtoacă.

Mai mult de atît, potrivit lui Chirtoacă, pregătirea pentru aceste alegeri a început „cu piciorul stîng". Întrucît inițial s-a vorbit ca acestea să aibă loc în toamnă după care în genere la anul viitor ca mai apoi să anunțe că vor avea loc vara aceasta. "Pe negândite s-a luat decizia", a adăugat el.

Edilul de asemenea, s-a indignat de faptul că, în cazul va avea loc al doilea tur al alegerilor, acesta se va petrece pe 28 iunie, adică, ziua pe care unioniștii o consideră ziua ocupației sovietice.

Source: www.actualitati.md

Comments

 (3)
  • #3 nonamer Reply Quote selected
    недовольных на кол!
  • #2 Vasile Reply Quote selected
    почини тротуары лучше! не доволен он..
  • #1 Dvoecinic Reply Quote selected
    ....Киртоакэ не согласен с датой выборов, поскольку она приходится на время проведения экзаменов на степень бакалавра, которые будут сдавать со 2 по 19 июня...

    Тоже не сдавал БАК?
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1768
Populația:
10556 locuitori

Parcani este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Parcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Slobozia și la 64 km de Chișinău. Populaţia satului Parcani alcătuia 10 556 de oameni în anul 2000. Satul Parcani a fost menționat documentar în anul 1768.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.