19 june 2015, 11:26 Moldovan reality views 7842
Se caută fructe și legume din R. Moldova pentru a fi promovate în Italia
Photo: fermierul.md
19 june 2015, 11:26 Moldovan reality views 7842

Se caută fructe și legume din R. Moldova pentru a fi promovate în Italia

Se caută fructe și legume din Moldova pentru a fi promovate pe piața Italiei. Producătorii pot depune oferte la Camera de Comerț și Industrie.

Camera de Comerț și Industrie solicită companiilor membre oferte comerciale de fructe și legume proaspete pentru a le promova distribuitorilor din Italia. În special, aceștia sunt interesați de nuci, fructe uscate, pere, prune și gutui din Republica Moldova. Înțelegerea de a colecta oferte comerciale și a le promova pe piața italiană a fost atinsă în cadrul misiunii de afaceri în Italia, organizată de CCI pentru un grup de companii din sectorul agroindustrial și cel de textile. Misiunea a fost organizată cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie din Milano și a Camerei de Comerț italo-moldave, și finanțată din proiectele East Invest al Eurochambers și „DCFTA. Informarea și consolidarea capacităților operatorilor economici".

Source: www.fermierul.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1638
Populația:
1821 locuitori

Sîrcova este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sîrcova și Piscărești. Satul Sîrcova este situat la o distanță de 20 km de orașul Rezina și la 107 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1821 de oameni. Satul Sîrcova a fost menționat documentar în anul 1638.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.