10 november 2015, 13:00 Moldovan reality views 6093
Studenții vor crea aplicații pentru predarea matematicii în școli
10 november 2015, 13:00 Moldovan reality views 6093

Studenții vor crea aplicații pentru predarea matematicii în școli

La Chișinău a fost lansat un concurs de dezvoltare a aplicațiilor pentru studierea matematicii în școli. Competiţia reprezintă un exercițiu practic pentru studenți, prin care aceștia vor dezvolta aplicații menite să sporească eficiența predării matematicii în școală şi să stimuleze interesul elevilor pentru această disciplină, transmite IPN.

Hackthon EduSoft este organizat de Laboratorul de Inovaţii Sociale MiLab, un proiect al Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și al Centrului de Guvernare Electronică.

Hacktahonul este deschis studenților specializați în programare, design și marketing. Exerciţiul se va desfășura în perioada 9 octombrie – 7 noiembrie, timp în care echipele se vor întruni în zilele de sâmbătă pentru a dezvolta versiunea Beta a aplicațiilor. Participanții vor avea posibilitatea să facă schimb de idei şi să primească recomandări de la mentorii lor.

Source: ipn.md

Keywords:

matematica , scoala , concurs

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
719 locuitori

Ulmu este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ulmu, Lîsaia Gora și Ulmul Mic. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Rîbnița și la 111 km de Chișinău. Populaţia satului Ulmu alcătuia 719 oameni în anul 2012. Satul Ulmu a fost întemeiat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.