14 october 2016, 11:20 Moldovan reality views 5441
Ungaria a deschis o linie de creditare pentru Moldova
14 october 2016, 11:20 Moldovan reality views 5441

Ungaria a deschis o linie de creditare pentru Moldova

Suport financiar pentru antreprenorii din Republica Moldova. Ungaria a deschis o linie de creditare în valoare de peste 61,5 milioane de euro pentru agenţii economici, care au proiecte comune cu firme maghiare. Creditele sunt oferite pentru toate domeniile de activitate, iar rata dobânzii este de până la 2,5 la sută anual.

Conducerea Ministerului moldovean al Economiei şi reprezentanții băncii maghiare, care va acorda creditele spun că 15 la sută din suma totală va fi acordată antreprenorilor moldoveni, iar celelalte 85 la sută vor fi acordate la solicitarea ambelor părți.

Viceministrul Economiei, Vitalie Iurcu, a afirmat că împrumuturile sunt un suport real pentru antreprenorii noștri și vor contribui la dezvoltarea relațiilor economice dintre cele două state. În Republica Moldova sunt 59 de întreprinderi cu capital maghiar, care au investit 90 de milioane de lei.

Source: www.publika.md

Keywords:

Ungaria , credit , bani

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1792
Populația:
150007 locuitori
Logo

Tiraspol este un municipiu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea este situată pe malul stîng al Nistrului la o distanță de 73 km de Chișinău. Conform datelor din 2010 orașul avea o populație de 150007 locuitori. Orașul Tiraspol a fost întemeiat în anul 1792.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.