14 april 2017, 16:45 Moldovan reality views 6625
S-a schimbat preţul pentru instalarea monumentelor în cimitire (Video)
14 april 2017, 16:45 Moldovan reality views 6625

S-a schimbat preţul pentru instalarea monumentelor în cimitire (Video)

În perioada Sărbătorilor Pascale, persoanele care vor să instaleze construcții funerare la mormintele rudelor decedate, vor plăti un preț dublu.

Î.M „Combinatul Servicii Funerare" și-a extins programul de lucru, cu această ocazie.

Solicitată de NOI.md, directorul general al Combinatului, Ludmila Boțan a confirmat faptul că în perioada 8-29 aprilie, va fi permisă, în mod excepțional, instalarea construcțiilor funerare în zilele de sîmbătă, cu perceperea unei taxe duble în această zi.

„Pe motiv că multe persoane se întorc de peste hotare chiar în ajunul sărbătorilor, s-a hotărît extinderea programului de lucru și pentru sîmbătă, între orele 8.00-16.00, dar cu achitarea unei taxe duble. În cazul nefinisării lucrărilor și prelungirea duratei timpului de lucru, vor fi achitați suplimentar 25 de lei pentru fiecare oră peste program", a declarat Ludmila Boțan.

La fel, executarea oricăror lucrări de construcție pe teritoriul cimitirelor municipale, fără coordonarea cu administrația Combinatului, este categoric interzisă.

Source: noi.md

Keywords:

monument , preţ , cimitir

Comments

 (1)
  • #1 Evgenii Reply Quote selected
    С такой властью, скоро будем вынуждены хоронить у себя в ограде.
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
51 locuitori

Frasin este un sat din cadrul comunei Ivanovca, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Hîncești și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 51 locuitori. Satul Frasin a fost întemeiat în anul 1867.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.