06 december 2017, 11:20 Moldovan reality views 23299
Dodon l-a felicitat pe Putin cu ocazia Zilei Rusiei (Doc)
06 december 2017, 11:20 Moldovan reality views 23299

Dodon l-a felicitat pe Putin cu ocazia Zilei Rusiei (Doc)

Igor Dodon i-a adresat omologului său rus, Vladimir Putin, un mesaj cu ocazia Zilei Rusiei.

Igor Dodon l-a felicitat pe Vladimir Putin, precum și pe întregul popor rus, inclusiv pe cetățenii ruși care locuiesc pe teritoriul țării noastre, cu ocazia Zilei Rusiei, care este marcată astăzi. Șeful statului a remarcat că progresele realizate de Federația Rusă denotă calitățile excepționale și responsabilitatea președintelui rus.

„Îl felicit pe Președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, pe toți cetățenii ruși, inclusiv pe cei care locuiesc pe teritoriul Republicii Moldova, cu ocazia Zilei Rusiei. Federația Rusă este unul dintre cei mai importanți parteneri strategici ai Moldovei. Valorile culturale și tradițiile multiseculare unesc generații întregi ale țărilor noastre în spiritul unității, bunătății, respectului reciproc și prieteniei. Și noi, în ciuda oricăror dificultăți și obstacole, vom restabili relațiile noastre interstatale integral! Felicitări, Rusia, și cetățenii ruși!", a scris președintele pe Facebook.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1984
Populația:
1441 locuitori

Porumbeni este un sat din cadrul comunei Pașcani, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 32 km de oraşul Criuleni şi la 12 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1441 de oameni. Satul Porumbeni a fost întemeiat în 1984.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.