07 october 2018, 16:55 Moldovan reality views 8403
Democrații lansează un nou proiect
07 october 2018, 16:55 Moldovan reality views 8403

Democrații lansează un nou proiect

După proiectul „Drumuri bune pentru Moldova", democrații vin cu o nouă inițiativă, numită deja „Apă bună".

Mai exact, aceștia promit că vor asigura cu apă potabilă și canalizare toate localitățile din țară. Lucrările ar urma să înceapă în 2019, a declarat vicepreședintele PDM Vladimir Cebotari.

„Am ajuns la înțelegerea cu toate instituțiile de resort să fie evaluată Strategia de asigurare cu apă 2014-2028. Ne-am propus să elaborăm un plan calendaristic ca în 3-5 ani, în ordine prioritară, să asigurăm localitățile noastre cu apă și canalizare. Va fi un program anual, așa cum va fi și programul „Drumuri bune pentru Moldova", a menționat Cebotari.

Democratul nu a putut spune însă de cîți bani ar fi nevoie pentru realizarea promisiunii. „Cifrele diferă de la un an la altul, acum se fac toate evaluările. Banii urmează să fie alocați din bugetele naționale. Vedeți că bugetul devine din ce în ce mai puternic. Dar avem un șir de discuții cu partenerii de dezvoltare", a precizat acesta.

Source: agora.md

Keywords:

PDM , proiect

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
222 locuitori

Răuţelul Nou este un sat din cadrul comunei Hiliuţi, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Fălești și la 134 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 222 de oameni. Satul Răuţelul Nou a fost înființat în anul 1964.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.