11 may 2018, 16:40 Moldovan reality views 11122
Dodon a acordat distincții de stat unui grup de medici (Foto)
11 may 2018, 16:40 Moldovan reality views 11122

Dodon a acordat distincții de stat unui grup de medici (Foto)

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a mers în vizită la Institutul de Neurologie şi Neurochirurgie din Chișinău (IMSP), care de curînd a împlinit 60 de ani de la fondare.

Cu această ocazie, șeful statului a conferit Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie, „Ordinul Republicii".

Ordinul a fost acordat în semn de profundă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea ocrotirii sănătății, pentru profesionalismul manifestat de personalul medical la implementarea metodelor avansate de diagnostic și tratament și pentru contribuţie substanţială la pregătirea specialiştilor de înaltă calificare.

De asemenea, Igor Dodon a conferit distincții de stat, unui grup de lucrători medicali care activează în cadrul acestei instituții.

"Am mulţumit angajaților spitalului pentru devotamentul şi profesionalismul de care dau dovadă zilnic, pentru responsabilitatea asiduă şi pentru perseverenţă" a spus președintele.

Source: noi.md

Keywords:

Igor Dodon , medic , distinctie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
1008 locuitori

Ferapontievca este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Ferapontievca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 1008 oameni. Satul Ferapontievca a fost menționat documentar în anul 1830.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.