14 june 2019, 15:05 Moldovan reality views 7182
Cavcaliuc despre așa-zisa
14 june 2019, 15:05 Moldovan reality views 7182

Cavcaliuc despre așa-zisa "surpriză" pregătită pentru Plahotniuc

După ce ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase a spus că șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc i-ar pregăti o surpiză liderului PDM, Vladimir Plahotniuc, Cavcaliuc vine cu o reacție, transmite Noi.md

Șeful adjunct al IGP, a calificat declarația lui Năstase drept una falsă, acuzîndu-l de manipulare și dezinformare.

"Țin să precizez că acest politician, în stilul său, manipulează și dezinformează societatea cu scopul de a destabiliza situația din cadrul IGP și de a știrbi credibilitatea mea în calitate de conducător. Subliniez repetat că, în calitate de conducător al Poliției Naționale, îmi mențin verticalitatea și respect jurămîntul dat, de a sluji poporul și țara în conformitate cu Legea Supremă. Vă asigur că, de comun cu colegii, vom fi devotați în continuare normelor constituționale. Fac apel către politicieni de a nu implica poliția în acțiuni cu caracter politic și de a se abține de la dezinformări și manipulări lansate în spațiul public" a scris Cavcaliuc pe o rețea de socializare.

Andrei Năstase, numit recent în funcția de ministru al Afacerilor Interne în Guvernul condus de Maia Sandu, a spus că noul Cabinet de Miniștri nu l-a demis intenționat pe șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, așa cum au făcut-o de altfel cu șeful IGP, Alexandru Pînzari și că Cavcaliuc i-ar pregăti o surpiză liderului PDM, Vladimir Plahotniuc.

Source: noi.md

Keywords:

Vlad Plahotniuc , politia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
305 locuitori

Tătărăşeni este un sat din cadrul comunei Pleşeni, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 305 oameni. Satul Tătărăşeni a fost menționat documentar în anul 1528.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.