15 november 2019, 12:00 Moldovan reality views 2947
Noi informaţii. Site-ul Guvernului s-a schimbat la faţă (Foto)
15 november 2019, 12:00 Moldovan reality views 2947

Noi informaţii. Site-ul Guvernului s-a schimbat la faţă (Foto)

La doar cîteva clipe după ce noul Guvern a fost învestit în funcție, site-ul Executivului a fost actualizat, iar în rubrica „Cabinetul de miniștri" apar deja numele prim-ministrului și a celorlalți membri ai cabinetului.

De remarcat că în rubrica menționată mai sus nu apar fotografiile prim-ministrului Ion Chicu și ale celorlalți miniștri. Excepție face Irina Vlah, bașcana Găgăgăuziei, fotografia căreia apare totuși pe pagina Guvernului.

Menționăm că, noii miniștri au depus cu ceva timp în urmă jurămîntul. La ceremonie au fost prezenți președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi și șeful statului Igor Dodon, care a spus că are mare speranță în noul Guvern, menționînd că atît succesele cît și insuccesele noului Cabinet de miniștri vor fi și ale lui.

Amintim că, noul Guvern condus de Ion Chicu a primit astăzi votul de încredere în Parlament. Noul Cabinet de miniștri a fost susținut de 62 de deputați din Partidul Socialiștilor și Partidul Democrat.

Source: tv8.md

Keywords:

guvern , site

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
106 locuitori

Antonovca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 10 km de oraşul Sîngerei şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Antonovca a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.