16 november 2020, 12:40 Moldovan reality views 3055
Pascaru: Urmează să determinăm acțiunile noastre ulterioare
16 november 2020, 12:40 Moldovan reality views 3055

Pascaru: Urmează să determinăm acțiunile noastre ulterioare

A fost companie electorală grea și pentru politicieni, și pentru alegători. În cele din urmă, poporul și-a făcut alegerea, a declarat deputatul PSRM, Nicolae Pascaru, comentînd rezultatele scrutinului.

El a remarcat că echipa PSRM urmează să determine acțiunile ulterioare pentru a reuși să realizeze planurile sale de dezvoltare a țării.

"Al doilea tur al alegerilor prezidențiale s-a încheiat.

A fost o campanie foarte grea, cu atacuri dure, falsuri și nereguli. A fost greu și pentru alegători să se determine definitiv cu opțiunea de vot.

Așa sau altfel, poporul moldovenesc și-a făcut alegerea. Urmează să determinăm acțiunile noastre ulterioare pentru a reuși să realizăm planurile echipei noastre pentru dezvoltarea țării.

Mulțumesc tuturor pentru susținerea și votul acordat lui Igor Dodon în această campanie. Rămînem în continuare alături de dumneavoastră pentru a interveni acolo unde este posibil să vă ajutăm.

Împreună vom reuși... Moldova are viitor!", a scris Pascaru pe rețelele de socializare.

 

Source: noi.md

Keywords:

Nicolae Pascaru , alegeri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
67 locuitori

Iezărenii Noi este un sat din cadrul comunei Iezărenii Vechi, raionul Sîngerei. Satul Iezărenii Noi se află la distanța de 9 km de orașul Sîngerei și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 67 oameni. Localitatea a fost înființată în anul 1898.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.