09 january 2016, 15:30 Celebrities views 33774
Cleopatra Stratan merge azi în clasa a opta (Video)
09 january 2016, 15:30 Celebrities views 33774

Cleopatra Stratan merge azi în clasa a opta (Video)

Cleopatra Stratan este deja fată mare, fiica lui Pavel Stratan merge astăzi în clasa a opta. Cu această ocazie specială, înainte de primul sunet, adolescenta de 13 ani le-a transmis un mesaj fanilor săi.

În mesajul video postat pe Facebook, aceasta se arată încîntat de începutul noului an școlar și sper să fie și un an cît se poate de productiv.

"Astăzi este întîi septembrie și abia aștept să merg la școală. Am așteptat foarte mult ziua asta. Trec clasa a opta și abia aștept să-mi revăd colegii și profesorii. Sper să fie un an cu noroc și cu note mari. Sunt foarte-foarte fericită", a mărturisit Cleopatra Stratan.

Source: kankan.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Suhaia Rîbnița este un sat din cadrul comunei Cobasna din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Rîbnița și la 126 km de Chișinău. În prezent este o localitate depopulată. Satul Suhaia Rîbnița a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.