06 july 2021, 17:25 Celebrities views 4110
Iurie Sadovnic a lăsat un bilet de adio
06 july 2021, 17:25 Celebrities views 4110

Iurie Sadovnic a lăsat un bilet de adio

Bine cunoscutul interpret și muzician Iurie Sadovnic s-a sinucis astăzi, 7 iunie, în apartamentul său din sectorul Botanica. S-a împușcat în cap cu un pistol. Tragedia a avut loc la ora 14.21.

"Arma era înregistrată legal pe numele său. El a lăsat și un bilet de adio...”, a declarat pentru Komsomolskaia Pravda șeful Inspectoratului de poliție, Valentin Cucoș.

"Ce scrie în el?"

- Că Sadovnic a obosit de bolile sale grave. Îmi pare rău, dar nu pot spune mai multe, dar experții încă lucrează la fața locului...

Corpul neînsuflețit al lui Iurie Sadovnic a fost găsit de soția sa cînd aceasta s-a întors acasă. El rămăsese singur în casă, ea a anunțat imediat poliția.

Source: noi.md

Keywords:

Iurie Sadovnic

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
1083 locuitori

Condrăteşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Curtoaia și Condrăteşti. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Ungheni și la 95 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1083 de oameni. Satul Condrătești a fost menționat documentar în anul 1594.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.