21 july 2022, 10:45 Celebrities views 1900
Marina Tauber ar putea rămîne din nou fără imunitate parlamentară
Photo: nokta.md
21 july 2022, 10:45 Celebrities views 1900

Marina Tauber ar putea rămîne din nou fără imunitate parlamentară

Procurorul general interimar, Dumitru Robu a venit astăzi la parlament pentru a cere ridicarea imunității parlamentare a deputatului Partidului Șor, Marina Tauber.

 Anunțul a fost făcut de președintele parlamentului, Igor Grosu, în debutul ședinței plenare a legilativului.

Sînt parvenite două cereri din partea procurorului general interimar.

Marina Tauber nu este prezentă la ședința legislativului.

De menționat că în aceste momente procurorii anticorupție efectuează percheziții într-un dosar penal inițiat pentru finanțarea ilegală a Partidului politic „Şor”.

„Perchezițiile se desfășoară în mai multe locații. După finalizarea lor, procurorii anticorupție vor oferi detalii pe acest caz”, a spus purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

Deocamdată Procuratura nu a venit cu precizări privind prezența lui Dumitru Robu la Parlament, se presupune că urmează lipsirea de imunitate a mai multor deputați.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1568
Populația:
758 locuitori

Hîrceşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Veveriţa, Hîrceşti, Drujba și Leordoaia. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Ungheni și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 758 de oameni. Satul Hîrcești a fost menționat documentar în anul 1568.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.