Go to section: Music
24 october 2011, 15:07 Music views 6111
24 october 2011, 15:07 Music views 6111

Natalia Gordienco şi-a lansat noul său album

După o pauză îndelungată de creaţie, interpreta Natalia Gordienco şi-a lansat noul său album intitulat „Cununa de Flori”. Noul album se deosebeşte radical de precedentul „Time”. El conţine 14 cîntece folclorice bine-cunoscute, înregistrate într-un aranjament modern, la care a lucrat Sandu Gorgos, iar de mixajul şi masterizarea melodiilor s-a ocupat Sergiu Teacă. Natalia a subliniat că demult a dorit să lanseze un album folk şi de aceea a muncit mult şi greu la cizelarea pronunţării sale moldoveneşti. "Am interpretat 14 piese, toate live. Am avut multe emoţii, dar mi-a plăcut", a spus cîntăreaţa. Interpreta a lucrat timp de o lună la organizarea prezentării. În viitorul apropiat, noul album al Nataliei va fi distribuit pe teritoriul României.


Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
419 locuitori

Tomaiul Nou este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărăţica Veche și Tomaiul Nou. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Leova și la 70 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 419 oameni. Satul Tomaiul Nou a fost menționat documentar în anul 1927.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.