Go to section: Music
20 january 2017, 16:00 Music views 3966
Luptătorul moldovean vrea să cîștige la Eurovision (Audio)
20 january 2017, 16:00 Music views 3966

Luptătorul moldovean vrea să cîștige la Eurovision (Audio)

Campionul și antrenorul de lupte libere din Călărași, Constantin Cobîlean, s-a înscris în cursa națională Eurovision Song Contest 2017 cu o piesă despre mamă, care, așa cum simte el, ne poate reprezenta cu demnitate pe scena concursului care va avea loc în acest an la Kiev, Ucraina. Varianta audio a piesei „Mama" este disponibilă de astăzi și pe YouTube.

Piesa conține muzica lui Artur Petrosyan, versurile și aranjamentul lui Iurie Carp.

„Sper foarte mult să le placă ascultătorilor, este o piesă pe care o simt foarte mult și este foarte important să aduc mesajul ei la inimile ascultătorilor", a declarat concurentul, pentru EA.md.

Source: agora.md

Keywords:

muzica , Eurovision , concurs

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1901
Populația:
292 locuitori

Sărătenii Noi este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 16 km de oraşul Teleneşti şi la 89 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 292 de oameni. Satul Sărătenii Noi a fost menționat documentar în anul 1901.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.