Go to section: Music
09 may 2011, 17:25 Music views 6075
09 may 2011, 17:25 Music views 6075

Trupa "Zdob şi Zdub" va lansa un album în limba engleză

Trupa din Moldova "Zdob şi Zdub" lucrează la un nou album în limba engleză. Potrivit celor menţionate de către muzicieni pe site-ul lor oficial, colectivul a semnat foarte recent un contract cu compania germană de înregistrări ”Asfalt Tango Records” pentru lansarea unui nou album. Ei menţionează că înregistrarea albumului va avea loc la Berlin, în colaborare cu producătorul german Marc Elsner. Albumul, cu titlul de lucru ”Fresh. Sexy. Spicy. Organic”, va conţine 13 piese, dintre care 11 vor fi în limba engleză şi două în limba moldovenească. Special pentru designul copertei şi pliantului noului album, trupa a organizat o sesiune foto. "Fotografierea a avut loc într-o atmosferă plăcută şi prietenoasă şi am petrecut timpul foarte bine: glumeam, rîdeam, pregăteam mămăliga şi cercetam acoperişurile din Chișinău", au spus membrii colectivului. Lansarea albumului este programată pentru 27 ianuarie 2012, iar turneul de promovare a albumului se va desfăşura în februarie şi martie 2012. În toamna anului curent, va fi lansat single-ul "Running", pentru care urmează a fi filmat un nou clip.

Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
1902 locuitori

Popeştii de Jos este un sat şi comună din raionul Drochia. Popeştii de Jos este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 28 km de orașul Drochia și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1902 oameni. Satul Popeştii de Jos a fost menționat documentar în anul 1606.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.