21 february 2015, 11:56 Kaleidoscope views 10864
Motivul pentru care o MIREASĂ l-a luat de bărbat pe unul dintre invitații la nuntă!
21 february 2015, 11:56 Kaleidoscope views 10864

Motivul pentru care o MIREASĂ l-a luat de bărbat pe unul dintre invitații la nuntă!

O mireasa a hotarat sa-l schimbe in ultimul moment pe barbatul cu care ar fi urmat sa-si imparta restul zilelor, dupa o criza de nervi la adresa fostului titular al postului de viitor sot.

Cu putin timp inainte de inceperea ceremoniei matrimoniale, viitorul mire a suferit o criza de epilepsie, pierzandu-si constienta. Criza epileptica a barbatului a avut urmare criza de nervi a alesei sale, care se pare ca n-avea habar de boala acestuia.

In timp ce barbatul era transportat la spital, mireasa a privit cu atentie in jur, si ochii ei au ales un alt barbat, o ruda a cumnatului sau, si l-a intrebat daca nu ar consimti s-o ia de nevasta. Nu se stie pe unde-i umbla mintea tipului, dar a acceptat pe loc, fara nicio ezitare.

Dupa a revenit de la spital, fostul mire a implorat-o sa revina asupra deciziei, in ideea in care daca s-ar fi intors acasa fara mireasa, ar fi devenit tinta glumelor familiei si a prietenilor. Fara inima, ea l-a refuzat!

Source: jurnalul.ro

Keywords:

nunta , India , relatii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1595
Populația:
2930 locuitori

Răscăieţi este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Din componenţa comunei fac parte localităţile Răscăieţi și Răscăieţii Noi. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Ștefan Vodă și la 111 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2930 de oameni. Satul Răscăieţi a fost menționat documentar în anul 1595.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.