10 february 2015, 09:45 Kaleidoscope views 10503
Nina Ștanski s-a căsătorit în rochie creată de un designer moldovean (Foto)
10 february 2015, 09:45 Kaleidoscope views 10503

Nina Ștanski s-a căsătorit în rochie creată de un designer moldovean (Foto)

Fostul ministru al afacerilor externe al autoproclamatei RMN, iar acum prima doamnă a regiunii, a publicat pe pagina sa din rețelele sociale fotografii ale ceremoniei cununiei, unde ea este îmbrăcată într-o rochie de mireasă creată de cunoscutul designer moldovean Olga Blanc (care lansează linia de rochii „haute couture" cu marca comercială O'Blanc), comunică NOI.md.

Rochia pe care și-a ales-o Nina Ștanski, acum deja Șevciuk, este dintr-o colecție capsulă demonstrată de modele pe podium. În una dintre aceste rochii s-a prezentat în public și autoarea lor.

Olga Blanc a obținut mari succese în industria modei, reușind în doi ani să ajungă la nivel internațional. În august 2013 ea a debutat cu prezentarea unei colecții de rochii de seară la Săptămîna Modei de la Las Vegas (SUA), unde a și început să le vîndă. În prezent rochiile O'Blanc pot fi procurate nu numai în Moldova, dar și în SUA, Emiratele Arabe Unite, Rusia, Kazahstan, România și Brazilia.

Recent a făcut mare zarvă sosirea la Chișinău a „Miss Brazilia" și a altor cinci finaliste ale concursului brazilian al frumuseții, care s-au fotografiat pentru noul catalog al designerului nostru. Toate cele 37 de concurente purtau rochii „Made in Moldova". Olga Blanc este unicul designer din istoria concursului „Miss World" care îmbracă concurentele din două țări – Moldova și Brazilia (anul acesta va avea loc în decembrie în China).

Source: www.noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
1229 locuitori

Ratuş este un sat din cadrul comunei Drăsliceni, raionul Criuleni. Amplasat pe malul drept al Ichelului, pe șoseaua Bălți-Chișinău, satul este situat la o distanță de 43 km de orașul Criuleni și la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1229 de oameni. Satul Ratuș a fost întemeiat în anul 1921.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.