29 november 2016, 10:05 Kaleidoscope views 6668
Fotografia realizată de Natalia Bostan, pe pagina oficială de Instagram a familiei regale din Danemarca (Foto)
29 november 2016, 10:05 Kaleidoscope views 6668

Fotografia realizată de Natalia Bostan, pe pagina oficială de Instagram a familiei regale din Danemarca (Foto)

Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei a vizitat săptămîna trecută Republica Moldova în calitatea sa de Patroană a Biroului Regional al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru Europa. Vizita Alteței Sale Regale a fost reflectată și prin obiectivul Nataliei Bostan, iar una din fotografiile realizate de ea a fost publicată pe pagina oficială de Instagram a familiei regale din Danemarca.

Timp de trei zile Natalia Bostan a fost fotograful acreditat al OMS alături de Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei. Plăcut surprinsă a rămas atunci cînd și-a văzut una din pozele realizate în cadrul evenimentului pe pagina oficială de Instagram a familiei regale.

Amintim că Alteța Sa Regală, Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei, a vizitat Republica Moldova împreună cu Dr Zsuzsanna Jakab, Directorul Regional OMS pentru Europa în perioada 23-25 noiembrie 2016.

În cadrul vizitei au fost abordate trei subiecte principale – sănătatea femeilor și a copiilor, conștientizarea importanței vaccinării și a rezistenței la antibiotice.

Invitația i-a fost făcută de ministrul Sănătății, Ruxanda Glavan, în cadrul reuniunii Comitetului Regional al OMS ce avut loc la Copenhaga în septembrie 2016.

Source: www.allmoldova.com

Keywords:

Danemarca , familie , fotografie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
40 locuitori

Tomeştii Vechi este un sat din cadrul comunei Balatina raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Glodeni și la 168 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 40 de oameni. Satul Tomeștii Vechi a fost menționat documentar în anul 1598.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.