29 june 2014, 10:32 Kaleidoscope views 18877
29 june 2014, 10:32 Kaleidoscope views 18877

Numele pe care NU trebuie să le cauţi pe net

Numele Emmei Watson, starul feminin care a interpretat-o pe Hermione în seria Harry Potter, este cel mai folosit de infractorii informatici pentru a ascunde fişiere virusate.

Potrivit Associated Press, unul din opt utilizatori are şansa să nimerească pe un site nepotrivit atunci cînd caută ceva despre actriţa de 22 de ani pe internet. Anul trecut în topul acestui clasament se afla Heidi Klum.

În aceleaşi scopuri maliţioase mai sunt folosite şi numele unor celebrităţi precum Jessica Biel, Eva Mendes, Selena Gomez sau Halle Berry.

În topul celor mai folosite 20 de nume de celebrităţi cu scopul de a-I păcăli pe internauţi să descarce fişiere care să le extragă informaţii din calculator se află un singur star masculin. Este vorba despre Jimmy Kimmel, gazda unui talk show de mare audienţă de pe ABC.

Anul trecut cel mai periculos nume de bărbat pentru mediul online a fost Piers Morgan, unul dintre membrii juriului de la America's Got Talent.

Keywords:

virus , internet , securitate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
295 locuitori

Constantinovca este un sat din cadrul comunei Valea Adîncă din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Camenca și la 90 km de Chișinău. Populaţia satului Constantinovca alcătuia 295 de oameni în anul 2004. Satul Constantinovca a fost înființat în anul 1922.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.