17 april 2020, 14:00 Kaleidoscope views 4052
Controlul total asupra omenirii: adevăr ori ”teorie a conspiraţiei”?
17 april 2020, 14:00 Kaleidoscope views 4052

Controlul total asupra omenirii: adevăr ori ”teorie a conspiraţiei”?

Măsurile restrictive, impuse din cauza coronavirusului, diferă de la o ţară la alta. În acest context, Republica Moldova urmează strict recomandările OMS – noi pur şi simplu nu avem o altă experienţă.

Undeva se aplică amenzi pentru o plimbare prin parc, undeva poliţiştii aplică persoanelor ieşite în stradă lovituri cu bastonale de cauciuc, undeva, înainte de a ieşi din propria casă, trebuie să expediezi respectivelor autorităţi un sms cu indicarea scopului ieşirii şi să obţii permisiunea. Aşa sau altfel, drepturile şi libertăţile omului, care mai ieri păreau inalienabile, au fost limitate semnificativ. Dar vor dispărea aceste restricţii odată cu scoaterea carantinei?

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

omenirea , control

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1419
Populația:
8469 mii locuitori
Logo

Otaci este un oraş în raionul Ocniţa, Republica Moldova. Amplasat în nord-estul republicii, pe malul drept al rîului Nistru, la hotar cu Ucraina,  oraşul Otaci este situat la o distanţă de 260 km de Chișinău. Conform datelor recensăm]ntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 8469 locuitori. Otaci este o veche localitate moldovenească, Stînca Vămii, din 1419 aici fiinţînd o vamă. 

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.