27 june 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2951
Horoscopul pentru 28 iunie 2021
27 june 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2951

Horoscopul pentru 28 iunie 2021

BERBEC

Iti este dor de putina distractie si poate iti amintesti de jocurile copilariei? Chiar daca ti se par destul de tentante aceste lucruri vei fi nevoit sa le ignori deoarece pur si simplu nu ai timp. Vei fi prea ocupat pentru a face fata numeroaselor situatii ce apar la locul de munca si va trebui sa justifici deciziile pe care le iei pe parcursul acestei zile.

TAUR

Ideile tale te vor ajuta sa imbunatatesti situatia finaciara si sa poti sa iti indeplinesti promisiunile facute. Partenerul de viata iti va da o veste buna in ceea ce priveste cariera ta. Seara vei iesi impreuna cu prietenii si partenerul de viata la o sueta sau poate chiar la o pizza.

GEMENI

Astazi te poti astepta sa petreci cateva momente singur pentru a putea medita sau pentru a contempla situatia actuala. Este posibil sa simti ca esti la o rascruce de drum si trebuie sa decizi in ce directie trebuie sa te indrepti. Acest lucru ar putea implica urmatorul pas in progresul material sau de auto-exprimare. Emotiile din trecut ar putea sa te ajute sa ai o evolutie pozitiva.

RAC

Exista posibilitatea sa ai parte de mici discutii aprinse cu partenerul de viata in urma carora ti se va reprosa ca nu te ocupi asa cum ar trebui de membrii familiei. Ar fi bine sa incerci sa fii mai intelegator si sa cauti o solutie pentru a remedia situatia. Poti incerca sa planifici o mica excursie unde sa petreci mai mult timp alaturi de cei dragi.

LEU

Aceasta zi va fi una destul de tensionata. Exista riscul sa provoci un adevarat scandal cu partenerul de viata ce se poate lasa cu unele jigniri. Ar fi indicat sa iti pastrezi calmul sii sa incerci sa gasesti o rezolvare pentru acest conflict. Spre seara vei merge in vizita la cativa prieteni apropiati. Ar fi bine sa nu neglijezi odihna.

FECIOARĂ

Exista posibilitatea sa ti se ceara sa incalci unele reguli la locul de munca si sa introduci un nou domeniu. Astazi vei avea tendinta sa fii in centrul atentiei dar unele izbucniri emotionale te vor schimba brusc. Ar fi bine sa lasi deoparte problemele legate de finante deoarece vei fi nevoit sa petreci mai mult timp asigurandu-te ca totul este in ordine in sortarea inregistrarilor. Niciodata nu este prea tarziu pentru a colecta chitante si sa te organizezi. Te vei simti inspirat sa te concentrezi asupra bugetului.

BALANȚĂ

Daca esti intr-o relatie, te poti astepta sa simti un nou sentiment cu un scop comun si poti incerca sa iti faci noi prieteni. Daca nu esti implicat intr-o anumita relatie, astazi vei avea ocazia sa cunosti iubirea vietii tale. Tocmai cand ai crezut ca vei avea ceva timp liber, vei vedea ca unele modificari atrag oameni interesanti.

SCORPION

O discutie destul de nelinistitoare te poate face sa te indrepti spre partea negativa a tot ceea ce ai invatat. Incearca sa nu cazi in aceasta capcana si sa privesti partea pozitiva a acestor evenimente. Exista posibilitatea sa te decizi sa cumperi unele echipamente noi pentru a iti putea imbunatati discutiile, probabil un telefon sau un calculator nou. Incearca sa nu iti petreci prea mult ziua sa inveti cum sa il folosesti.

SĂGETĂTOR

Exista posibilitatea sa te confrunti cu unele probleme financiare in aceasta zi. Cineva ar putea dori sa vezi lucrurile din punctul lui de vedere dar se dovedeste ca nu se bazeaza pe fapte reale. Verifica de doua ori pentru a fi sigur ca e adevarat ceea ce vei auzi sau vei vedea. Poate este timpul sa iti pui mintea la lucru si sa incepi sa lucrezi pe cont propriu. Tu esti singurul in care poti avea incredere.

CAPRICORN

Astazi vei intampina unele obstacole la locul de munca ce te vor face sa devii nervos si sa te certi cu anumiti colegi. Incearca sa te linistesti pentru a te putea concentra la activitatile pe care le ai de indeplinit. Ar fi bine sa eviti sa iei unele decizii deoarece ar putea fi unele nereusite. Incearca sa petreci mai mult timp alaturi de membrii familiei si sa faci unele activitati de pe langa casa.

VĂRSĂTOR

Astazi imaginatia ta va fi una foarte mare mai ales daca te bazezi pe imagini si evenimente pe care le-ai uitat in trecut. O conversatie cu un prieten care cunoaste acest subiect s-ar putea dovedi edificatoare. Scrie ideile tale pe un caiet pentru a te folosi de ele in viitor, cine stie, ai putea sa ii ajuti si pe ceilalti sa aibe acelasi succes ca si tine. Vei fi surprins de ce poti sa faci!

PEȘTI

Astazi te vei simti deosebit de atractiv, romantic si sexy. Persoana iubita va dori sa iesiti si sa va intalniti intr-un anumit loc unde veti face planuri noi pentru a petrece cateva clipe impreuna. Acest lucru ar putea fi exact ceea ce ai nevoie mai ales ca in ultima perioada ai avut parte de foarte mult stres. E timpul sa iesi afara si sa incerci sa te distrezi.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
101 locuitori

Selişteni este un sat din cadrul comunei Valea-Trestieni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Nisporeni și la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 101 oameni. Satul Selişteni a fost menționat documentar în secolul al XIX-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.