07 november 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3174
Horoscopul pentru 12 iulie 2021
07 november 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3174

Horoscopul pentru 12 iulie 2021

BERBEC

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa fii nevoit sa stai peste program pentru a putea finaliza anumite sarcini. Ar fi indicat sa iti anunti partenerul de viata de aceasta intarziere, deoarece risti sa ai parte de o discutie aprinsa cand ajungi acasa. Astazi vei reusi sa iti rezolvi o problema financiara datorita unui prieten apropiat. Ar fi bine sa lasi orgoliul la o parte si sa recunosti anumite greseli pe care le-ai facut daca vrei sa ai cat mai multe proiecte ce te vor ajuta sa iti imbunatatesti situatia financiara.

TAUR

Scopul tau intern este unul pasionat in acest moment, dar poate ca ai cateva provocari in a-ti realiza planurile astazi. In incercarea de a fi observat, este posibil sa iti pui un fel de vibratie, care nu iti va da o energie mare. Pastreaza-ti racoarea in fata caldurii , mai ales pentru ca apari prea dornic si poate avea efectul opus. Exista posibilitatea sa primesti o veste de la o persoana apropiata in legatura cu un proiect pe care vrei sa il incepi.

GEMENI

De fiecare data trebuie sa petreci putin timp singur si sa te gandesti la ceea ce este cu adevarat important pentru tine. Vei dori sa iei acest ragaz acum si nu ar trebui sa lasi pe cineva sa te convinga altfel. Anuleaza-ti intalnirile si stai linistit intr-un loc unde stii ca nu vei fi deranjat. Nu te grabi. Cand ai terminat, vei dori sa iti impartasesti gandurile cu cei pe care ii iubesti. Suna-i. Vor fi bucurosi sa auda ceva de la tine.

RAC

Se pare ca astazi te poti inspira din locuri improbabile. O scanteie de creativitate te poate face sa iei foc. Acest lucru nu are nici o legatura cu lista ta de sarcini. Aplicarea acestei energii in viata ta personala poate duce, de asemenea, la o zi uimitoare. Sentimentele de implinire si poate chiar cateva idei marete pot fi la baza unui job bine platit. Incearca sa profiti de orice ocazie ti se va oferi in aceasta zi.

LEU

Stii totul felul in care unele persoane isi croiesc drumul pentru a isi duce la indeplinire ceea ce vor. Cand vine vorba de a face acele lucruri tu insuti, realizezi ca nu esti capabil. Mai degraba ar trebui sa iei ceea ceai deja si sa faci tot ce poti. in momentul de fata, universul va lucra in favoarea ta si te va scuti de multe probleme.

FECIOARĂ

Ai fost intr-o stare de neliniste de cateva zile, dar in sfarsit a trecut. Esti oficial gata sa renunti la tot si sa ai parte de o vacanta buna meritata. Nu esti deloc ingrijorat de cat de mult te va costa sa faci acest lucru corect. Inainte de a scoate plasticul de pe fotolii si de a a angaja trupa, totusi, gandeste-te cat de multe metode necostisitoare sunt pentru a te putea distra. Cele mai bune lucruri din viata nu pot fi gratuite, dar sunt cu siguranta negociabile.

BALANȚĂ

In aceasta zi ar fi bine sa iti vezi de treaba ta, sa iti pastrezi parerile ta pentru tine si totul va decurge intr-un mod foarte admirabil. Dar, in aceasta seara, sentimentele tale despre cum sa procedezi ar trebui sa inceapa sa se schimbe, reflectand o schimbare a energiei cosmice. S-ar putea sa incepi sa vezi ca opinia ta este mai mult decat valabila si este important ca cineva implicat sa auda despre aceasta. Profita de orice ocazie de a te exprima intr-un mod util, grijuliu.

SCORPION

Implicarea intr-o anumita intriga la locul de munca ar putea avea unele implicatii. Inainte de a te alatura barfei sau complotului, gandeste-te insa la modul in care seful tau ar dori sa te descurci sau la modul in care seful tau ar fi tratat. Acesta este probabil un model mai bun pentru tine decat sa urmezi multimea si de obicei e ceva ce trebuie spus doar pentru a-ti ingriji propria afacere.

SĂGETĂTOR

Se pare ca vei fi plin de entuziasm astazi. Ochii, zambetul tau si chiar si limbajul trupului tau pot radia cu caldura unei stele stralucitoare. Nu uiti sa te folosesti complet de superputerile tale! Imagineaza-ti ce poti face cand te simti gata sa actionezi in lumea din jurul tau. Unde te va duce aceasta vibratie fantastica?

CAPRICORN

Se pare ca vei fi plin de entuziasm astazi. Ochii, zambetul tau si chiar si limbajul trupului tau pot radia cu caldura unei stele stralucitoare. Nu uiti sa te folosesti complet de superputerile tale! Imagineaza-ti ce poti face cand te simti gata sa actionezi in lumea din jurul tau. Unde te va duce aceasta vibratie fantastica?

VĂRSĂTOR

Esti foarte bine dispus, iar relatiile cu cei din jur decurg fara probleme. Pe plan financiar nu stai grozav, dar poti avea succes in chestiuni casnice si in societate. Seara te vei simti foarte bine intr-o vizita la prieteni, unde vei fi in centrul atentiei. Va trebui sa muncesti destul de mult, dar si rezultatele te vor satisface. Este posibil sa primesti sprijinul unei vechi cunostinte. Prietenii vor fi de partea ta, dar vor fi multe pe care va trebui sa le faci de unul singur.

PEȘTI

Emotiile intense vor face probabil ca aparitia unei persoane sa fie speciala pentru tine de azi. Ar putea incepe pur si simplu ca intr-una din acele zile cand nimic nu merge bine dar vei avea puterea schimbi acest lucru. Asta nu inseamna ca este o zi proasta, dar poate ca este o alegere mai buna sa fii linistit si introspectiv mai degraba decat sa petreci toata noaptea.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
227 locuitori

Brejeni este un sat din cadrul comunei Ciuciuieni, raionul Sîngerei. Localitatatea este situată pe valea rîului Ciuluc la distanța de 2 km de oraşul Sîngerei şi la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004,populaţia satului constituia 227 de oameni. Satul Brejeni a fost menționat documentar în anul 1856.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.