02 december 2015, 09:32 Sport views 6515
Moldova a cucerit 3 medalii la Campionatul European al Cluburilor de Taekwondo WTF
Photo: ipn.md
02 december 2015, 09:32 Sport views 6515

Moldova a cucerit 3 medalii la Campionatul European al Cluburilor de Taekwondo WTF

Sportivii moldoveni au obţinut două medalii de bronz şi una de argint la Campionatul European rezervat Cluburilor de Taekwondo WTF, care se desfăşoară în perioada 8 – 16 februarie în oraşul Antalya, Turcia. Lotul naţional a fost reprezentat de sportivii Vladislav Arventii, Andrei Rotaru, Vadim Dimitrov, Stepan Dimitrov şi antrenorul Vladislav Mazur, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Tineretului şi Sportului, Vladislav Arventii, la categoria 74 kg, a cucerit bronzul, după ce i-a învins în prima etapă pe olandezul Hamza Baroud, în şaisprezecimi pe azerul Ilkin Shahbazov, în optimi pe francezul Ismael Bouzid, în sferturi de finală pe polonezul Karol Holubowicz şi a cedat în semifinală în faţa croatului Toni Kanaet.

Andrei Rotaru, la categoria 63 kg, a obţinut medalia de bronz, după ce i-a confruntat în prima etapă pe elveţianul Mehdi Amhand, în a doua etapă pe portughezul Nuno Costa, în optimi de finală pe croatul Deni Andrun Razic, în sferturi pe grecul Georgios Petropoulos şi a pierdut în semifinală lupta cu croatul Lovre Brecic.

Vadim Dimitrov, la categoria 54 kg, a cucerit argintul, reuşind să-i înfrunte în a doua etapă pe englezul Irfan Birsoy, în pătrimi pe rusul Gulzhigit Kochkorbaev, în semifinală pe turcul Turksayar Ramazan Ishak şi cedând în finală în faţa lui Mourad Laachraoui.

Stepan Dimitrov, categoria 58 kg, a obţinut locul 5.

Source: ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
2950 locuitori

Vadul lui Isac este un sat şi comună din raionul Cahul. Vadul lui Isac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Cahul și la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2950 de oameni. Satul Vadul lui Isac a fost menționat documentar în anul 1672.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.