18 march 2015, 15:45 Sport views 7929
Boxerul Vlad Gavriliuc, premiant la un turneu internațional
18 march 2015, 15:45 Sport views 7929

Boxerul Vlad Gavriliuc, premiant la un turneu internațional

Boxerul moldovean Vlad Gavriliuc (52 kg) din Grmăncăuți (Briceni) s-a clasat pe locul trei la turneul internațional de tineret de la Vilnius (Lituania), au informat astăzi surse din cadrul federației naționale de profil, relatează MOLDPRES.

"Vlad Gavriliuc are toate calitățile pentru a se afirma pe viitor și la alte turnee: forța necesară, reacție, viteză, joc bun de picioare, lovituri precise. Depinde deja de modul cum va aborda în continuare antrenamentele, cum se va acomoda la exigențele din ring la nivel de seniori", a declarat pentru agenție antrenorul său, Petru Caduc.

La turneu au participat șase boxeri moldoveni, care au fost însoțiți de antrenorul Andrei Gușan. "Cu regret, doar Vlad Gavriliuc a devenit premiant. Dar, în clasamentul general am ocupat un onorabil loc cinci printre cele 20 de echipe participante", a declarat tehnicianul.

Cel mai bun boxer moldovean este Veaceslav Gojan (56 kg), originar din Grimăncăuți, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008), campion european (Ankara, 2011).

Source: moldpres.md

Keywords:

box , moldovenii , medalie , turneu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
1468 locuitori

Micleşti este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Micleşti şi Steţcani. Satul este situat la o distanță de 30 km de orașul Criuleni și la 32 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1468 de oameni. Prima mențiune documentară a localității Miclești datează din anul1528.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.