04 february 2015, 15:01 Sport views 8335
Moldova va găzdui Cupa Europei la taekwondo
Photo: adevarul.ro
04 february 2015, 15:01 Sport views 8335

Moldova va găzdui Cupa Europei la taekwondo

Dreptul de a organiza Cupa Europei de taekwondo a trecut de la Ucraina la Moldova. Cei mai buni taekwondişti de pe continent se vor aduna la Chişinău în luna mai. Cu o lună înainte de competiţia continentală federaţia naţională i-a verificat pe cei mai buni luptători, organizând al unsprezecelea campionat al oraşului Chişinău.

Adunând 200 de sportivi din 25 de oraşe, organizatorii ediţiei a unsprezecea a campionatului Chişinăului şi-au atins scopul propus- au stabilit un nou record la numărul de participanţi. Turneul s-a desfăşurat la şcoala specializată de handbal. Luptele au fost urmărite de fondatorul federaţiei naţionale. Ion Cheptene care locuieşte în SUA a fost nostalgic.

Noua generaţie de campioni nu l-a dezamăgit pe primul preşedinte al federaţiei. Câte o medalie de aur au cucerit Gabriel Ciobanu, Daniel Grecu şi Vadim Oţel, iar în clasamentul neoficial pe echipe pe prmul loc se află clubul sportiv "Elohim", membrii căruia vor evolua şi la Cupa Europei de la Chişinău. Organizarea turneului a trecut de la Ucraina la Moldova. Cei mai buni taekwondişti din Europa vor sosi la Chişinău la sfârşitul lunii mai.

Source: tv7.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
524 locuitori

Niorcani este un sat din cadrul comunei Tătărăuca Veche, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Soroca și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 524 de oameni. Satul Niorcani a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.