22 november 2016, 17:15 Sport views 6167
Sportivii moldoveni au obținut 7 medalii de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting (Foto, Video)
22 november 2016, 17:15 Sport views 6167

Sportivii moldoveni au obținut 7 medalii de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting (Foto, Video)

Sportivii care au Reprezentat Republica Moldova la Campionatul Mondial de Powerlifting 2016 s-au întors în țară cu șapte medale de aur. Totodată, aceștia au reușit să stabilească patru recorduri mondiale, a declarat Boris Volosatîi, președintele Federației de Powerlifting din Moldova, în cadrul unei conferințe de presă.

Campionatul a avut loc în orașul Riva del Garda, Italia. La competiții au participat 200 de sportivi din 14 țări ale lumii. Republica Moldova a fost reprezentată de nouă sportivi.

„Moldova a fost reprezentată de sportivi care au trecut prin campionatele naționale, trei au trecut fost supuși examenelor anti-doping și acum așteptam rezultatele. Vreau să precizezi rezultatelor cîtorva sportivi: Adrian Streche și Sergiu Bîrsanu, deși toți merită laude", a precizat Boris Volosatîi.

Totodată, președintele Federației de Powerlifting a declarat că Republica Moldova va depune o solicitare de a organiza anul viitor, în luna septembrie, Campionatul European de Powerlifting la Chișinău: „Pînă la data de 15 decembrie trebuie să prezentăm toate actele prin care să arătăm că putem organiza un Campionat European", a precizat Volosatîi.

Menționăm că Campionatul Mondial de Powerlifting a fost organizat la Chișinău în anul 2014.

Source: www.realitatea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
63 locuitori

Novaia Jizni este un sat din cadrul comunei Ofatinți din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîbnița și la 95 km de Chișinău. Populaţia satului Novaia Jizni alcătuia 63 de oameni în anul 2012. Satul Novaia Jizni a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.