05 may 2017, 16:38 Sport views 6095
Din Serbia – aurul și trei medalii de bronz (Foto)
05 may 2017, 16:38 Sport views 6095

Din Serbia – aurul și trei medalii de bronz (Foto)

Tradiționalul Turneu Internațional de box, ediția 55, a adunat pe ringul din Belgrad pugiliști din 18 țări ale Europei, Asiei și Americii. Selecționata Moldovei a fost reprezentată de discipolii școlii de box Grimăncăuți, în frunte cu AER Petru Caduc.

Dumitru Galagoț a triumfat – el a devenit campion în categoria de greutate 64 kg, și a obținut titlul de cel mai tare pugilist al competiției. În acordurile Imnului de Stat șu sub flamura drapelului Moldovei, pugilistului nostru i-a fost înmânată medalia de aur, cupa și premiul. În calea spre victorie, Dumitru i-a învins pe gazda competiției Lazar Stanojevici, rusul Grigorii Lizunenco , brazilianul Dzhodison Teykseriya și maghiarul Richard Kovaci.

Veaceslav Gojan (56kg) l-a învins pe slovacul Igor Pertot, însă în semifinală a pierdut, prin decizia separată a arbitrilor 2-3, viitorului campion al turneului scoțianul Lia McGregor, și a fost premiat cu medalia de bronz. Bronzul i-a revenit și lui Mihail Cvasiuc (60kg), după victoria asupra rusului Vladimir Strighin, tot prin decizia separată a arbitrilor, a cedat în fața pugilistului din Wels Maykl Mak Donag.

După înfrîngerea din semifinală, cu austriacul Alexander Mraovici, medalia de bronz a obținut-o Alexei Zavatin (+91kg).

La un pas de piedestalul de onoare s-au oprit Vasile Belous (69kg) și Victor Carapcevschi (75kg). Învingîndu-l pe turcul Serhat Guler, Vasile a cedat în fața neamțului Abbas Barau, iar Victor, după victoria asupra austriacului Edin Avdichi, a cedat în fața sîrbului Alex Marcovici.

Source: boxing.md

Keywords:

box , turneu , Serbia , medalie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
482 locuitori

Novocotovsc este un sat din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Sloibozia și la 106 km de Chișinău. Populaţia satului Novocotovsc alcătuia 482 de oameni în anul 2004. Satul Novocotovsc a fost înființat în anul 1927.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.