23 july 2012, 10:52 Sport views 5761
23 july 2012, 10:52 Sport views 5761

Victoria luptătorilor moldoveni la Campionatul European

Lotul naţional de lupte libere (cadeţi) a obţinut două medalii la Campionatul European, care s-a desfăşurat la Katowice (Polonia), transmite MOLDPRES.

Eleva Liceului Republican cu Profil Sportiv, Doina Roşcovan a cucerit distincţia de argint la categoria de greutate pînă la 49 de kilograme. Ea este pregătită de antrenorul emerit Petru Marta.

Ionuţ Erhan, elev la aceeaşi instituţie de învăţămînt, a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la categoria de greutate pînă la 46 kilograme. El este antrenat de profesorii Nicolae Oriol, Boris Sava şi Nicolae Scurtu.

Solicitat de MOLDPRES să comenteze succesul obţinut, Boris Sava a declarat că a devenit deja o tradiţie ca luptătorii moldoveni să revină cu medalii de la Europene, Mondiale.

Pe locurile cinci în categoriile lor de greutate s-au clasat Ion Dranga (42 kg) şi Nicolae Filipov (49 kg).

Campionatul s-a  încheiat la 22 iulie. Actuala ediţie a reunit sportivi din 36 de ţări.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
26 locuitori

Sadchi este un sat din cadrul comunei Caterinovca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Camenca și la 123 km de Chișinău. Populaţia satului Sadchi alcătuia 26 de oameni în anul 2011. Satul Sadchi a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.