08 december 2014, 10:56 Classical music views 9149
La Bălţi s-a desfăşurat ediţia a II-a a Tîrgului de vară
08 december 2014, 10:56 Classical music views 9149

La Bălţi s-a desfăşurat ediţia a II-a a Tîrgului de vară

Peste 30 de agenţi economici din Chişinău şi Bălţi, precum şi din raioanele Sîngerei, Rîşcani, Ungheni, Rîbniţa şi Comrat au participat la ediţia a II-a a "Tîrgului de vară", care s-a desfăşurat la Bălţi, în perioada 8 - 10 august.

Evenimentul a fost organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei în parteneriat cu primăria oraşului.

Potrivit Galinei Codiţa, director al filialei nominalizate, desfăşurarea tîrgului a fost prilejuită de pregătirile pentru noul an şcolar. Obiectivul principal al acestei activităţi a fost susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor de calitate pe piaţa internă, facilitarea accesului populaţiei din regiune la mărfuri şi servicii de calitate.

În atenţia vizitatorilor au fost expuse articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, ghiozdane, manuale şi cărţi, rechizite şcolare şi pentru birou, mărfuri de larg consum.

De asemenea, programul de afaceri al Tîrgului de vară a inclus prezentări de firme, degustări de produse, ateliere de lucru, promoţii, întrevederi bilaterale.

Evenimente similare vor fi organizate pe parcursul lunii şi de către celelalte filiale ale CCI.

Source: tv7.md

Keywords:

tirg , Moldova , Balti , scoala

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1882
Populația:
311 locuitori

Larga este un sat din cadrul comunei Zolotievca, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Anenii Noi și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 311 oameni. Satul Larga a fost menționat documentar în anul 1882.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.