22 march 2016, 16:45 views 13154
Fluturi tropicali vii pot fi admirați la Chișinău (Foto, Video)
22 march 2016, 16:45 views 13154

Fluturi tropicali vii pot fi admirați la Chișinău (Foto, Video)

Iubitorii de insecte au rara ocazie de a admira fluturi tropicali la Chișinău. De pe 18 martie curent, în incinta Centrului Comercial „Atrium" este deschisă expoziția „Planeta fluturilor", informează NOI.md.

Potrivit organizatorilor, vizitatorii acestei expoziții vor putea vedea peste 30 de specii de fluturi tropicali, originari din Asia de Sud-Est, America Centrală, Africa și Madagascar. Peste o sută de fluturi vii zboară toată ziua și încîntă atît copiii, cît și maturii.

„Ideea de a organiza o astfel de expoziție a apărut acum un an jumătate, după ce am organizat o expoziție de animale exotice", a menționat PR-managerul Centrului „Atrium", Svetlana Eriomina, pentru NOI.md.

Expoziția va dura aproximativ două luni și va putea fi vizitată între orele 10.00 și 21.00. Zilnic aceasta se va reînoi cu diferite specii de fluturi, iar numărul lor se va majora de fiecare dată, spun organizatorii. Pe parcursul acestor două luni, vor fi organizate excursii însoțite de un ghid specializat, pentru toți vizitatorii.

Datorită condițiilor de siguranță create, acești fluturi tropicali pot viețui 7-10 zile.

Source: www.noi.md

Keywords:

fluture , Chisinau , expoziție

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1948
Populația:
1199 locuitori

Găleştii Noi este un sat din cadrul comunei Găleşti, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Strășeni și la 43 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1199 de oameni. Satul Găleștii Noi a fost înființat în 1948.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.