28 april 2016, 09:35 views 5470
Transportul va fi interzis pe teritoriile cimitirelor în preajma Paștelor Blajinilor
28 april 2016, 09:35 views 5470

Transportul va fi interzis pe teritoriile cimitirelor în preajma Paștelor Blajinilor

Primăria municipiului Chişinău informează că în preajma sărbătorii Paştele Blajinilor va fi interzis accesul transportului privat pe teritoriile cimitirelor din capitală, în legătură cu executarea lucrărilor de salubrizare şi amenajare de către serviciile de profil.

Astfel, de pe 5 mai 2016, va fi limitat accesul automobilelor pe teritoriul Cimitirului „Sf. Lazăr", iar de pe 6 mai 2016 – pe teritoriile celorlalte cimitire, şi anume: Cimitirul „Central" din str. A. Mateevici; Cimitirul „Catolic" din str. Trandafirilor, 11; Cimitirul „Sf. Treime" din şos. Munceşti, Cimitirul „Sculeni" din str-la Călăraşi şi Cimitirul „Şt. Ciobanu" din str. Decembriştilor, 39.

Source: www.noi.md

Keywords:

transport , cimitir , Paste

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1932
Populația:
2236 locuitori

Pelivan este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pelivan și Cişmea. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Orhei și la 52 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2236 de oameni. Satul Pelivan a fost întemeiat în anul 1932.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.