18 july 2016, 15:00 views 4507
În PMAN din Chișinău a început reparația trotuarelor
18 july 2016, 15:00 views 4507

În PMAN din Chișinău a început reparația trotuarelor

În Piața Marii Adunări Naționale, după reabilitarea carosabilului, au început lucrările de reparație a trotuarelor.

Această informație a fost confirmată în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei din 18 iulie de Igor Gamrețchi, șeful Direcției transport și căi de comunicație a capitalei, comunică NOI.md.

Lucrările de reparație a trotuarelor vor fi efectuate concomitent în cîteva locuri pe teritoriul Pieței Marii Adunări Naționale. În acest mod serviciile municipale intenționează să finalizeze lucrările mai repede. Gamrețchi a precizat că aceste lucrări vor fi finalizate spre sfîrșitul săptămînii curente.

Șeful Direcției transport nu a specificat cum se vor realiza lucrările în condițiile în care pe marginea Pieței este amplasat orășelul de corturi al Platformei „DA". În timpul lucrărilor de reparație a carosabilului PMAN, corturile au fost transferate pe trotuar. După aceasta Primăria i-a acționat în judecată pe membrii Platformei, solicitînd demontarea integrală a „Orășelului Demnității și Adevărului".

Source: www.noi.md

Keywords:

PMAN , Chisinau , reparatie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
388 locuitori

Alexeevca este un sat din cadrul comunei Svetlîi, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 38 km de municipiul Comrat și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 388 de oameni. Satul Alexeevca a fost menționat documentar în anul 1913.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.