26 august 2017, 11:40 views 4360
Ziua independenței în parcul Rîșcani
26 august 2017, 11:40 views 4360

Ziua independenței în parcul Rîșcani

Un grup de entuziaști a decis să petreacă Ziua Independenței într-un mod inedit și să facă un lucru util pentru orașul său. El a decis să curățe de gunoi parcul din sectorul Rîșcani al capitalei.

"Acesta va fi cel mai bun cadou pentru Chișinău și locuitorii săi de ZIUA INDEPENDENȚEI!", susțin organizatorii.

Se propune ca doritorii de a participa la acțiune să se adune duminica, 27 august 2017, la 5 adrese:

str. Sadoveanu, 3 (Baby-Park)str. Braniște, colț cu Alecu Russostr. Costin, colț cu str. Dimostr. Dimo 29str. Vieru - colț cu Sadoveanu (stația terminus la rutiera 129)

"SCOPUL COMUN - în fiecare din cele 5 zone de parcul Rîșcani, de îmbunătățit un pic situația generală și de a atrage oameni noi în echipă.

SARCINILE PROPUSE DE NOI – colectarea gunoiului masiv; eliberarea parcului de mașinile parcate neregulamentar (în fiecare echipă va fi o persoană care este capabilă să comunice cu conducătorii auto și poliția); comunicarea cu oamenii despre proiectul "Parcul Rîșcani, Renașterea"", se mai vorbește în comunicatul de presă.

Totodată se propune următorul program:

LA ORA 13.00, coordonatorii vor distribui participanților mănușile, sacoșe pentru gunoi și pliantele, vor desemna împreună cu voi zonele aproximative de recoltare. Acolo vom face schimb de telefoane pentru o mai bună coordonare.

LA ORA 14.30 vom finaliza curățenia.

LA ORA 15.00 la colțul străzilor Dimo și Alecu Russo vom organiza o сonferință de presă pentru mass-media. În cadrul conferinței vom explică de ce am decis să facem curățenie, despre proiect si rezultatele așteptate ale acestuia. Vom ruga să-i susține proiectul nostru în procedura de vot, care se va petrece în perioada 1-15 septembrie.

În cadrul acțiunii pot participa toți locuitorii sectoarelor Râșcani și Ciocana (și din alte sectoare), Ong-uri, cluburi sportive etc. și pur și simplu persoane cointeresate.

REGULĂ IMPORTANTĂ - nu se va vorbi despre politică, miliarde furate, limbi și etnii.

Contacte: 076-718-687 - Olga
069-334-107 - Vitalie

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
4103 locuitori

Mașcăuți este un sat şi comună din raionul Criuleni. Localitatea se află pe malul drept al rîului Răut la distanța de 15 km de orașul Criuleni și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului Mașcăuți constituia 4 103 oameni. Satul Mașcăuți a fost atestat documentar în anul 1436.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.