12 march 2018, 17:20 views 10186
Macheta Arenei Chişinău, prezentată publicului (Foto)
12 march 2018, 17:20 views 10186

Macheta Arenei Chişinău, prezentată publicului (Foto)

Lucrările pentru construcţia complexului sportiv Arena Chişinău sînt în toi, iar între timp, într-un centru comercial din Capitală, a fost expusă macheta acestuia. Lucrarea, realizată de către investitori străini, poate fi admirată de cei sînt curioşi să vadă cum va arăta în realitate acest grandios proiect.

Potrivit acestuia, complexul, care se va întinde pe aproape 10 hectare în preajma comunei Stăuceni, va putea găzdui diferite evenimente sportive, conferinţe, expoziţii sau concerte.

"Chișinău Arena" va avea o sală polivalentă cu o capacitate de peste 5.000 de spectatori, o sală pentru antrenamente și evenimente mici, bazin olimpic, Aqua Park, Club de tenis, o piscină care se va transforma în patinoar în aer liber pe timp de iarnă, dar şi o parcare modernă, cu o capacitate suficientă de a găzdui toți oaspeții.

Costul total al lucrărilor se ridică la 43 de milioane de euro.

Source: publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
169 locuitori

Lugovoe este un sat din cadrul comunei Regina Maria, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 169 de oameni. Satul Lugovoe a fost înființat în anul 1965.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.